Säljare till MediaMarkt Täby Centrum

Säljare till MediaMarkt Täby Centrum

Vi söker nu en engagerad och driven säljare till vårt varuhus. Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt, som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad och som alltid vill göra rätt för kunden. Du gillar nya utmaningar och är inte rädd att ta för dig. Vi tror vidare att du är glad, öppen och initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo, både kvällar och helger. Du har en naturlig vilja att utvecklas och uppnå mål tillsammans med andra. Du skall kunna agera på egen hand, men din känsla för teamet är för oss mycket viktig.

Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund inom detaljhandel eller yrken med kundkontakt. Har du dessutom utbildning med inriktning mot handel är detta ett plus.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som säljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden där du får jobba med se senaste produkterna. Du blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv och kommer arbeta i ett nytt och fräsch varuhus i Täby Centrum. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter både inom varuhuset samt bolaget. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Vi söker medarbetare på olika tjänstegrader till vårat varuhus.

För frågor och funderingar vänligen kontakta: Fredric Söderberg, Varuhuschef på soderberg@mediamarkt.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-01-31. Urval sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära ut utdrag ur belastningsregistret.

Låter detta spännande och intressant? Då vill vi att du ansöker snarast.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?