Helgextra Data/Entertainment MediaMarkt Täby Centrum

Helgextra Data/Entertainment MediaMarkt Täby Centrum

NU EXPANDERAR MEDIAMARKT! - SÖK TILL VÅRT NYA VARUHUS I TÄBY
Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 27 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som vill vara vårt ansikte utåt, som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund.

När vi slår upp dörrarna till vårt nya varhus kommer kunderna mötas av medarbetare med härlig energi och en servicenivå av hög klass. Men för att det ska ske behöver vi dig.

Vi söker nu en helgextra på Data/Entertainment avdelningen, som arbetar varannan helg och någon dag i veckan.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad och som alltid vill göra rätt för kunden. Du gillar nya utmaningar och är inte rädd att ta för dig. Vi tror vidare att du är glad, öppen och initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo, både kvällar och helger. Du har en naturlig vilja att sälja och uppnå mål tillsammans med andra. Du skall kunna agera på egen hand, men din känsla för teamet är för oss mycket viktig.

Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund inom sälj och eller detaljhandel eller yrken med kundkontakt. Har du dessutom utbildning med inriktning mot handel är detta ett plus.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
  • Marknadsmässig fast ingångslön enligt kollektivavtal.
  • Utbildning inom respektive område innan och efter öppning.
  • Interna karriärmöjligheter.
  • En chans att skapa något nytt med härliga kollegor
Förutom detta får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv och kommer arbeta i ett helt nytt varuhus i Täby. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter både inom varuhuset samt bolaget.

Är du intresserad?

Vi söker en helgextra på vår Data/Entertainment avdelning.

För frågor och funderingar vänligen kontakta: Fredric Söderberg, Varuhuschef soderberg@mediamarkt.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-12-15. Urval sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära ut utdrag ur belastningsregistret.

Låter detta spännande och intressant? Då vill vi att du ansöker snarast.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?