Bemanningsansvarig i Täby

Bemanningsansvarig i Täby

Nu söker vi en bemanningsansvarig till Stockholmskontoret i Täby

Kontoret i Stockholm växer och behöver utöka med ytterligare medarbetare. Vi söker därför en bemanningsansvarig till vårt kontor i Stockholm Nordväst.

Tillsammans med franchisetagaren och övrig personal kommer du vara med och driva verksamheten. Kontoret har både privatkunder och företagskunder samt en pool med utförande veteraner. Rollen som bemanningsansvarig innebär att du kommer du vara den viktiga länken mellan kunden och veteranen. Du kommer ha många bollar i luften då du ansvarar för hela sälj och bemanningsprocessen och kommer att vara kundens och våra veteraners länk mellan varandra.

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot, samordna och bemanna uppdrag samt utföra administrativa uppgifter i affärssystemet. Du kommer att arbeta i ett mindre team i en roll där du får mycket frihet under ansvar. Du driver flera uppdrag parallellt och arbetar med datorn som ditt främsta verktyg.

Kontoret har en positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör - från den dagliga verksamheten till våra träffar med Veteranerna. Här blir du en viktig del av ett företag under snabb expansion.

Vem är du?

Du är en positiv person som får saker att hända. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har ett driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du är utåtriktad, har en god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar att vara i en händelserik miljö. Arbetets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

Vi ser också att du har arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer, gärna kundtjänst/sälj samt av administration. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat. Vi söker dig som har ett brinnande intresse förmänniskor och relationer och är säljfokuserad. Du är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och veteran som framgång sker!

Om anställningen

Tjänsten är på 50 %. Du blir anställd på lokalkontoret i Täby.

Låter det spännande?

Fyll i formuläret på hemsidan senast den 25november 2018. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Urval sker löpande.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Veteranpoolen AB
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.