Avdelningschef Media Markt Täby

Avdelningschef Media Markt Täby

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 29 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta när verksamheten. Tjänsten är som avdelningsansvarig på Media Markt Täby.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Avdelningschef på Media Markt Täby är du ansvarig för mötet med kunderna i varuhuset. Det innebär att varuhuset håller en hög kommersiell nivå med varupåfyllnad, prismärkning, att det är rent och snyggt och att vi följer Media Markts koncept. Det innefattar även hur vi möter varje enskild kund i det personliga mötet och att vi alltid uppfyller kundens förväntningar. Du kommer tillbringa större delen av din tid där allt händer och det är ute i varuhuset. En del av tiden säljer du själv och leder genom exempel i att vara en säljare med hög omsättning och nöjda kunder. En del av tiden tillbringar du tillsammans med din personal som du stöttar, uppmuntrar, utbildar och motiverar. Du kommer också använda en del av din arbetstid till att följa upp försäljningen och kundnöjdheten samt skapa och genomföra handlingsplaner för att ge ännu nöjdare kunder och mer försäljning. Du ska leda, inspirera och motivera teamet med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift är att du och ditt team alltid sätter kunden i första hand.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för personalen för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Du har en bevisad historik som framgångsrik säljare inom detaljhandeln. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer att arbeta inom. Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Avdelningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Varuhuschef Joel Gustafsson, gustafsson@mediamarkt.se. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-06-30. Notera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?