Maskinoperatör

Maskinoperatör

Maskinoperatör till Spectrogon
Vi söker nu en alert maskinoperatör med stort tekniskt intresse till Spectrogon i Arninge.

Spectrogon är ett högteknologiskt företag som specialiserar sig på tillverkning och design av optiska interferensfilter, tunnfilmsbeläggningar samt holografiska gitter. De har över 45 års erfarenhet av tillverkning och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö. Spectrogon har sitt huvudkontor i Arninge, Täby samt en mindre produktionsenhet i Roslags Näsby.

Arbetsuppgifter för tjänsten som maskinoperatör:

Ditt ansvar, tillsammans med dina kollegor är att efter specifika rutiner arbeta med Spectrogons datorstyrda produktionsutrustning som tillverkar optiska filter. Du kommer arbeta med att mata in rätt uppgifter enligt ett körschema samt omladdningar, rengöring och mätning av produkterna. Arbetet sker i renrum, det är meriterande om du har erfarenhet från det.

Arbetstider: Morgonskift måndag till fredag, varannan vecka jobbar du kl 06,30 - 14,30 och varannan vecka kl 8,00 - 16,30.

För att passa som maskinoperatör krävs att du är:
  • Noggrann
  • Tekniskt intresserad
  • Nyfiken
  • Strukturerad
  • Har analytisk förmåga
I rollen krävs att du är duktig på att följa rutiner och att du är samarbetsvillig då ni jobbar i team.

Du som söker har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller annan motsvarande utbildning. Alternativt att du har arbetslivserfarenhet från maskintekniskt arbete i en producerande verksamhet. Du har god datorvana samt talar och skriver svenska obehindrat.

Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 vid frågor. Detta är en rekrytering så du blir direkt anställd av vår kund.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Mer info
Kontaktperson Cecilia Grönlund
Telefon 070-9838465
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.spectrogon.com
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (1 dag kvar)