Mätoperatör -Kvalitetskontroll

Mätoperatör -Kvalitetskontroll

Arbetet som mätoperatör innebär att med tekniska mätinstrument som spectrofometer mäta våglängd för att karaktärisera och kvalitétstesta våra tillverkade optiska komponenter, innan de skickas iväg till kund. Arbetet innebär även en manuell hantering som avsyning, pincetthantering samt rengöring.

Kvalifikationer

Vi ser att du har Gymnasieutbildning gärna med inriktning Teknik eller Naturvetenskap. Bra datavana och goda matematikkunskaper är ett krav. Du behöver bra svenska kunskaper i både tal och skrift.
Erfarenhet från arbete i produktion och renrumsmiljö är en merit.
Som person vill vi att du är noggrann har en flexibel förmåga så att du lätt kan växla mellan arbetsuppgifter. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha en egen drivkraft.
Mer info
Email Mejla Spectrogon AB
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.spectrogon.com
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spectrogon AB är ett högteknologiskt svenskt företag specialiserat på tillverkning och design av optiska komponenter. Med över 50 års erfarenhet inom utveckling och produktion är vi en pålitlig högkvalitétsleverantör till internationella kunder. Våra produkter finns i allt från utrustningar som bidrar till att skydda vår hälsa och miljö till utrustningar som befinner sig i rymden.