Vi söker Distrikt Manager för Finland

Vi söker Distrikt Manager för Finland

Vi söker en driven säljare som kan hjälpa oss att primärt utveckla vår försäljning till återförsäljare inom motorcykelbranschen i Finland.

Du bör ha erfarenhet av försäljning till företag/återförsäljare som bedriver handel till slutkund.

Fördelaktigen har du erfarenhet inom motorbranschen och då gärna motorcyklar.

Det är av vikt att du är en stark kommunikatör och har lätt att skapa och underhålla nya relationer. Du är organiserad, punktlig och lovar inte mer än vad du kan leverera.

I ditt jobb kommer också ingå att demonstrera motorcyklar varför det är en fördel om du har en viss vana och/eller intresse av tvåhjuliga motorfordon.

Du bör vara driven, resultatinriktad och van vid att själv utveckla ditt affärsområde vilket bl.a. innefattar planering, inköp, kundbesök, offerter och uppföljning av pågående affärer.

Du blir kort sagt företagets representant på marknaden och den naturliga kontakten för våra företagskunder.

Jobbet inkluderar resande (när detta tillåts) under vissa perioder för återförsäljarbesök. Din arbetsplats kommer annars vara på huvudkontoret i Täby Kyrkby.

Till din hjälp och support finns Brand Manager som du också rapporterar till, teknisk support, fordonsadministration, ekonomiavdelning samt marknadsavdelning.

Krav

* Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
* Kunskaper i det Finska språket tal och skrift
* Dokumenterad erfarenhet av försäljning

Fördelaktiga kunskaper

* Erfarenhet av att göra affärer i Finland
* Motorintresse

Om oss

SPG Import har varit importör av Piaggio Groups samtliga varumärken, dvs. Piaggio Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera och Derbi i Sverige. Sedan årsskiftet har vi tagit över detta ansvar även för våra nordiska grannländer och i samband med detta byter vi nu namn till PG Nordic (Piaggio Group Nordic). Vi är del av en större fordonskoncern. Piaggio är förövrigt Europas största tillverkare av två-hjuliga motorfordon.

Vi är ett litet men väl fungerande och relativt ungt gäng med bas i Täby Kyrkby norr om Stockholm. Här delar vi lokaler med ProBike som är Skandinaviens största återförsäljare av motorcyklar och mopeder.

Lön och anställningstid efter överenskommelse.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan och CV mejl jobb@spgmotor.se
Märk ditt mejl med Jobbansökan i ämnesfältet.

Förhoppningsvis är du den vi söker, dvs, den med drivkraft och som kommer att passa in i vårt gäng.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (22 dagar kvar)