VI VÄXER OCH SÖKER NU EN FORDONSADMINISTRATÖR

VI VÄXER OCH SÖKER NU EN FORDONSADMINISTRATÖR

SPG Nordic är exklusiv distributör av Piaggio, Vespa, Aprilia och Moto Guzzi i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dessa varumärken ägs av Piaggio Group vilka är Europas största tillverkare av tvåhjuliga motorfordon.

Nu söker vi dig som kan ta ansvar för logistiken och bidra till att utveckla Norden ledande distributör inom MC och Moped ytterligare.
Vi är en del av en svensk och ekonomiskt stark koncern där även återförsäljarkedjan ProBike (Skandinaviens största återförsäljare av moped och mc) ingår.

Rollen som fordonsadministratör innebär att du arbetar med att boka transporter från fabrikerna samt från vårt lager till våra återförsäljare. Du kommer leverera in fordonen i vårt affärssystem, bevaka och hantera beställningar och fakturera våra återförsäljare.

Du kommer också jobba med att registrera dessa fordon i de olika nordiska länderna.

Rollen innebär att du har ett nära samarbete med VD, produktchef och vår säljorganisation.

Du kommer även att rapportera viss statistik till VD och våra leverantörer. Placeringsorten är vårt huvudkontor i Täby Kyrkby där vi företrädelsevis jobbar kontorstid 8-17.

Din profil Vi lägger störst vikt på dina personliga egenskaper och söker dig med stort engagemang och viljan att lära och utvecklas. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs i säsong. Vi ser att du är noggrann och tar ansvar för dina uppgifter samt gillar den sociala kontakten med dina kollegor. För att lyckas i rollen ser vi att du har;

  • God datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system.
  • Tidigare kunskaper inom inköp/försäljning hantering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Viss erfarenhet av logistik & fakturering är önskvärt.

Har du erfarenhet/intresse av fordon sedan tidigare ser vi det självklart som ett plus. Observera att det dock inte är ett krav.

Anställningsform: Tillsvidare anställning

Anställningsstart: Tillträde snarast

Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev till work@spgnordic.com Ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 25/7 2022 Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange
"fordonsadmin" i ämnesraden vid ansökan.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (19 dagar kvar)