VI SÖKER MEDARBETARE TILL VÅR TEKNISKA SUPPORT

VI SÖKER MEDARBETARE TILL VÅR TEKNISKA SUPPORT

SPG Nordic är exklusiv distributör av Piaggio, Vespa, Aprilia och Moto Guzzi i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dessa varumärken ägs av Piaggio Group vilka är Europas största tillverkare av tvåhjuliga motorfordon.

Vi är idag ett litet team som trivs med varandra och har som mål att bli en ännu mer attraktiv distributör inom MC och Moped.

Vi är också en del av en koncern där även återförsäljarkedjan ProBike (Skandinaviens största återförsäljare av moped och mc) ingår.

Nu söker vi dig som kan ansvara för vår Tekniska Support till våra återförsäljare i dessa nordiska länder.

Dina främsta arbetsuppgifter blir förutom att hjälpa våra återförsäljare och verkstäder med tekniska frågor också att hantera återkallelser och garantiärenden.

Det innebär att du har daglig kontakt med våra verkstäder och har en hel del kontakt (mestadels via mejl) med fabriken.

Du kommer också hålla teknisk utbildning till våra återförsäljare och verkstäder, främst genom vår E-learningplattform.

För att jobba med Teknisk Support hos oss ser vi gärna att du jobbat på en fordonsverkstad och förstår hur fordon fungerar och är uppbyggda. Du bör också gilla kontakten med våra återförsäljare/verkstäder och ha förmågan att kunna lära ut. Du bör hantera svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer att jobba i våra interna system vilka vi lär dig. Rollen innebär också att du har ett nära samarbete med vår Operativa Chef och fabriken för att utveckla våra återförsäljare. Du bör kunna ta egna beslut för att på snabbast sätt kunna hitta en lösning åt återförsäljarens och kundens problem.

Arbetet sker på vårt huvudkontor i Täby Kyrkby där vi företrädelsevis jobbar kontorstid 8-17.

Vi lägger störst vikt på dina tidigare erfarenheter & dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du älskar den här typen av produkter, har ett stort engagemang och viljan att lära och utvecklas.

Du är inte rädd för att hugga i där det behövs i säsong. Vi ser att du är noggrann och tar ansvar för dina uppgifter samt gillar den sociala kontakten med dina kollegor och våra verkstäder.

Anställningsform: Tillsvidare anställning

Anställningsstart: Tillträde snarast

Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev till work@spgnordic.com Ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den sista augusti 2022.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange "Teknisk support" i ämnesraden vid ansökan.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (28 dagar kvar)