Fordonssäljare B2B

Fordonssäljare B2B

Säljare
Vi söker en självgående fordonssäljare som kan hjälpa oss att utveckla vår försäljning till företag. Då vi har ett antal fordon som lämpar sig för allehanda typer av bud och andra arbeten så är vår avsikt att bryta ny mark genom att jobba direkt mot företag som brukar denna typ av fordon idag.

Du bör ha erfarenhet av att jobba proaktivt och av att diskutera ramavtal med fordonsinköpare. I ditt jobb kommer också ingå att demonstrera dessa fordon varför det är en fördel om du har en viss vana och/eller intresse av tvåhjuliga motorfordon. Du kommer att ha en hel del kontakt med vår leverantör i Italien varför det är bra om du hanterar Engelska väl i tal och skrift.

Du bör vara driven, resultatinriktad och van vid att själv utveckla ditt affärsområde vilket bl.a. innefattar planering, inköp, kundbesök, offerter och uppföljning av pågående affärer.
Du blir kort sagt företagets representant på marknaden och den naturliga kontakten för våra företagskunder.

Till din hjälp och support finns Brand Manager som du också rapporterar till, teknisk support, fordonsadministration samt marknadsavdelning.

Låter det intressant?
Skicka din ansökan och CV till vår operativa chef och Brand Manager Marcus Strauch på mejl Info@spgmotor.se Märk ditt mejl med Jobbansökan i ämnesfältet.
Förhoppningsvis är du den vi söker, dvs, den med drivkraft och som kommer att passa in i vårt gäng.
Mer info
Kontaktperson Marcus
Telefon 0705830038
Email Mejla Marcus
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.spgmotor.se/
Sista ansökningsdag 8 mars (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Piaggiogruppen är del av en fordonskoncern och vi är distributör av Piaggio Groups samtliga varumärken, dvs. Piaggio Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera och Derbi.
Piaggio är förövrigt Europas största tillverkare av två-hjuliga motorfordon.
Vi är ett litet väl fungerande och relativt ungt gäng med bas i Täby Kyrkby norr om Stockholm.
Här delar vi lokaler med ProBike som är Skandinaviens största återförsäljare av motorcyklar och mopeder.
Lön och anställningstid efter överenskommelse.