FORDONSADMINISTRATÖR

FORDONSADMINISTRATÖR

Vi söker nu en fordonsadministratör till vårt huvudkontor

Som ansvarig för fordonsadministrationen sköter du inleveranser i vårt affärssystem, kundorderhantering, inregistrering hos Transportstyrelsen. Du ansvarar även för logistiken, dvs. att boka transporter mm. Jobbet avser heltid tillsvidareanställning med sedvanlig provtjänstgöring.

Om dig

Som fordonsadministratör hos oss bör du vara en noggrann, initiativrik och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Det är en klar fördel om du har ett högt servicetänk och gillar att lösa allehanda situationer som uppstår. Arbetet sker till stor del i vårt affärssystem så tidigare vana av affärssystem kommer att vara en stor fördel. Vidare bör du tala och skriva svenska och engelska flytande. Kan du dessutom italienska så är det en fördel men inget krav. Vi är ett gäng som jobbar tight tillsammans och stöttar varandra i allt det dagliga arbetet vilket också gör att vi kommer lägga stor vikt vid personkemin.

Intervjuer för denna tjänsten kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , så skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Email Mejla SPG Import AB
Område Täby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://svenskapiaggiogruppen.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Piaggiogruppen är distributör för Piaggio Groups samtliga varumärken i Sverige vilka är Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi och Derbi. Vi distribuerar ut ca.2500 motorcyklar och mopeder till våra ca.100 återförsäljare varje år. Vårt kontor ligger på Åkerivägen 6 i Täby
Kyrkby vilket också kommer att vara din arbetsplats.