OrganoClick rekryterar en ekonomiassistent till kontoret i Täby

OrganoClick rekryterar en ekonomiassistent till kontoret i Täby

OrganoClick är ett ungt börsnoterat bolag i stark tillväxt. Våra unika produkter bygger på en forskningsinnovation som möjliggör användning av miljövänliga kemiska lösningar för att ge nya egenskaper som flamskydd, rötskydd och vattenresistens till material som trä, pappersmaterial och textil. Med våra tekniker ersätter vi plastmaterial, tungmetaller och PFAS. Bolaget har för sin gröna teknologi blivit utsedd till en Climate Solver av WWF, blivit listat på den globala listan Sustainia100 som ett världens 100 mest hållbara teknikbolag och blivit utnämnt till ett av de 33 hetaste teknikbolagen av tidningarna Affärsvärlden och NyTeknik.

Om tjänsten

På OrganoClick blir du en del av ett innovativt bolag med öppen kultur som präglas av närhet över olika ansvars- och affärsområden. På kontoret i Täby är det inte ovanligt att du får vara med att tycka till i olika beslut och samtidigt känna stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter.

I denna tjänst som ekonomiassistent kommer du arbeta i en bred roll i ett mindre team där du får chansen att utvecklas och stötta ekonomifunktionen på nära håll. Primärt avser tjänsten löpande bokföring samt dagliga sysslor avseende ekonomiavdelningen för koncernens samtliga bolag och du kommer att rapportera till finanschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar för fakturering till kund och kundreskontran
  • Uppföljning av kundinbetalningar, kravhantering samt räntefakturering
  • Registrering av in- och utbetalningar från bankkonton
  • Kontering, bokföring och utbetalningar rörande företagskort och utlägg
  • Ansvarig för leverantörsreskontran - kontering, bokföring och betalningar
  • Ansvarig för avstämning av delegerade balanskonton i månadsboksluten
  • Andra av finanschefen tilldelade arbetsuppgifter
Dessa arbetsuppgifter innebär mycket intern och extern kontakt och det krävs att du är kommunikativ och service minded för att trivas i rollen.

Din bakgrund

Du innehar ekonomiutbildning från högskola eller universitet samt innehar praktisk erfarenhet av redovisningsarbete. Du är gärna i början av karriären, ha något eller några års erfarenhet av liknande roll och vill växa i din utveckling tillsammans med bolaget.

För att trivas i rollen är du noggrann, ansvarsfull, driven och har lätt för att samarbeta med andra. Du är kommunikativ och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person får du gärna ha intresse för miljö och hållbarhet vilket är det som präglar OrganoClick som bolag och dess utveckling av produkter.

OrganoClick erbjuder en trivsam arbetsplats där man är mån om sina anställda. Att känna tillhörighet till olika delar av företaget i en social miljö där bland annat träning och andra aktiviteter genomsyrar företaget.

Låter detta som en intressant roll för dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering har OrganoClick valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi gör urval och intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel:OrganoClick rekryterar en ekonomiassistent till kontoret i Täby
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 nov 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.