Operations-/produktionscontroller till ledande högteknologiskt företag

Operations-/produktionscontroller till ledande högteknologiskt företag

Vår kund befinner sig på en spännande utvecklingsresa! Därför söker vi nu en driven, engagerad och analytisk operations-/produktionscontroller till deras huvudkontor i Täby. Uppdraget är tänkt att starta i mars/april och löpa 3 månader framåt, med stor möjlighet till förlängning. Kontoret har god kommunikation från E18 och med bussar.

Som produktions-/operationscontroller på bolaget kommer du att arbeta nära tillsammans med chefen för operations i en ingenjörsdriven miljö. Affärsområdet omfattar logistik, inköp och tillverkning och du kommer att arbeta mycket med analyser, uppföljning och rapportering inom dessa områden.

Är du den produktions-/operationscontroller vi söker? Varmt välkommen att ladda upp ditt CV - det tar bara några knapptryck!

Dina arbetsuppgifter

De mest tongivande arbetsuppgifterna består av:
  • Analyser och budgetarbete i nära samarbete med operationschefen.
  • Rapportering av budget, utfall och statistik till ledningsgrupp.
  • Du kommer att arbeta tätt samman med operationschefen, samt dennes ledningsgrupp och bli ett viktigt bollplank i såväl taktiska som strategiska frågor.
  • Arbetet innebär mycket ad hoc, men handlar också mycket om att vidareförädla den struktur som finns inom affärsområdet
Din profil

För detta uppdrag söker vi dig som är nyfiken och har en drivkraft att kontinuerligt utveckla din kompetens och förståelse. Kanske har du arbetat på ett tillverkande bolag tidigare, men även andra branscher med motsvarande erfarenhet är intressant.

Du har en stor analytisk förmåga och ett intresse att förstå och lära sig är grundläggande egenskaper för att du fullt ut ska glädjas i rollen. Rollen innebär mycket kommunikation med ingenjörer och andra icke-ekonomer inom bolaget och engelska är ett krav.

Tvärfunktionella relationer och samarbete är centralt i rollen, därför är du är trygg i sociala sammanhang. Vi tror att du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbete, där Excel, M3 och Qlikview är viktiga verktyg. Erfarenhet av dessa system är meriterande, men inget krav.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som interimskonsult via ditt egna bolag. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker uppdraget via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef, Rebecca Persson, rebecca.persson@sjr.se. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr (34 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.