Driftledare ÅVC

Driftledare ÅVC

Nu söker vi på SÖRAB en vikarierande Driftledare för våra återvinningscentraler. Att arbeta som Driftledare hos oss innebär ett varierande arbete med stort ansvar.

Din huvudsakliga uppgift som Driftledare är att säkerställa att våra återvinningscentraler drivs i enlighet med bolagets mål, rutiner och avtal i nära samarbete med kollegor och entreprenörer.

I rollen som Driftledare kommer du att vara ute mycket på våra
Återvinningscentraler men också utföra många administrativa arbetsuppgifter som att hantera avvikelser och förbättringsförslag, hålla driftmöten och följa upp statistik. Det resulterar i ett varierande arbete med många olika kontaktytor både internt och externt.

Du kommer att arbeta under och tillsammans med Insamlingschefen och vara en del av produktionsavdelningen.

Återvinningscentralerna är till för invånare och företagare som vill lämna grovavfall, farligt avfall och saker till återbruk. Vi har idag fem återvinningscentraler, en prisbelönad Returpunkt samt två mobila enheter. SÖRABs ambition är att tillhandahålla säkra och välfungerande återvinningscentraler med hög servicegrad. Vi gör detta tillsammans med leverantörer som bemannar och sköter våra anläggningar.

Vi erbjuder dig ett varierande och intressant arbete. En viktig roll med goda möjligheter att påverka och driva utvecklingsarbete i en tight organisation med korta ledtider. Dessutom får du möjlighet att vara med vid uppbyggnad och uppstart av en ny entreprenad och en ny anläggning.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från avfallsbranschen och det är starkt meriterande om du arbetat med eller på en återvinningscentral. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap ser vi även det som meriterande. Vi värdesätter din vilja att lära dig det du inte kan samt förmågan att skapa goda relationer. Som person ska du vara strukturerad, ansvarstagande och van att driva ditt arbete framåt. Du är en problemlösare som tycker om att förbättra och är orädd för att hugga i där det behövs.

Annat bra att veta
Du kommer att utgå från Hagby återvinningsanläggning i Täby, men många arbetsdagar kommer att spenderas på någon av våra Återvinningscentraler som finns i sex olika kommuner.

Tjänsten är heltid och ett vikariat från maj 2021 till och med januari 2022.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Insamlingschef Josefin Pucher på 08-505 804 34.

SÖRAB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Inkomna ansökningar kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SÖRAB är ett regionalt miljö-, och returbolag i norra Stockholm som ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna. Vårt uppdrag är att på ett miljöriktigt och rationellt sätt ta hand om det hushållsavfall som uppkommer i samtliga ägarkommuner förutom Stockholm. Vi tar även emot verksamhetsavfall från företag.