Säljare inom digitalisering

Säljare inom digitalisering

Roaring
Drivs du av att göra affärer och har du intresse för digitalisering? Vill du ta ansvar i en mycket viktig roll för bolagets fortsatta framgång? Just nu söker vår kund Roaring en dansktalande säljare med utgångspunkt från deras kontor i Täby!

Här erbjuds du att arbeta i ett innovativt bolag i scale up-miljö och idag finns företagets tjänsteplattform representerat i flera nordiska länder och efterfrågan är stor. Roaring har över hundra kunder och erbjuder dem en digital plattform med fokus på att tillhandahålla kvalitativ data på ett kundvänligt sätt. Roaring grundades 2016 och har sedan starten haft en explosiv tillväxt. Idag är bolaget tio anställda varav majoriteten sitter på kontoret i Täby.

De erbjuder tjänster som:
  • Roaring API - för att hämta, verifiera och kontrollera kundinformation
  • Roaring Web - marknadens bästa webbtjänst för hantering av kunddata
  • Roaring Bevakning - Prenumerera på förändringar
Dina uppgifter:
Du tar en central roll och kommer ansvara för att sälja in företagets digitala tjänster. Då företaget befinner sig i fortsatt tillväxt förväntas du driva dina egna affärer och hitta nya kunder och nya kanaler. Du kommer ha stöd av säljchef och marknadsavdelning, men drivkraften skall ligga hos dig. Du hjälper dina kunder att ta nästa steg inom digital transformation genom att visa hur de använder bolagets tjänster och lösningar. Du påvisar hur kunderna gör både sälj och interna processer mer intelligenta samtidigt som kunderna följer lagarna de står under.

Du utgår från kontoret i Täby men kommer primärt att bearbeta den danska marknaden. Du ingår i Business Development-teamet och rapporterar till bolagets svenska försäljningschef.

Din profil:
För att passa in i rollen har du digital närvaro och förståelse för digitaliserade tjänster. Du är duktig på att snappa upp behov och är trygg i att driva affärer framåt. Du har ett starkt driv att utveckla dig själv och bli en vass säljare. Vidare är du prestigelös och tycker om att bygga och förvalta dina relationer väl. Du är en lagspelare som är hjälpsam och inte rädd för att be om tips och råd från dina kollegor.
  • Erfarenhet av försäljning och/eller kundorienterade roller
  • Flytande i danska, svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Körkort
Det är meriterande om du har:
  • Relevant utbildning inom området
  • Tidigare försäljningserfarenhet av digitala tjänster
  • Erfarenhet av sälj- eller marknadsföringsverktyg
Du erbjuds en arbetsplats på ett välmående bolag med hjälpsamma kollegor i en nytänkande miljö. Du får jobba med moderna och digitala säljverktyg på en spännande marknad. För rätt person, och för dig som vill ta ytterligare kliv i karriären, erbjuds du möjligheten att växa inom företaget och på sikt bygga en internationell karriär inom området.

Har du några funderingar kring tjänsten? Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.

Nyckelord: Säljare, försäljning, digitalisering, API, danska, Stockholm
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (36 dagar kvar)