Butikssäljare SELGA Täby

Butikssäljare SELGA Täby


Brinner du för service och försäljning? Vill vara en del av ett framgångsrikt team? Då vill vi att du söker tjänsten som butikssäljare för Selga Täby!
Vi söker nu en butikssäljare för tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och är öppen för ny teknik.


Arbetsuppgifter

Som Butiksäljare är din huvuduppgift att tillsammans med dina kollegor i butiken ansvara för butiksförsäljningen på filialen. I arbetet ingår att ge service till våra butikskunder, sköta sedvanliga butikssysslor och aktivt medverka till att utveckla butiksförsäljningen.

Kvalifikationer

Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom mycket viktig. Vidare är goda kunskaper i svenska i tal och skrift en förutsättning. Likaså kunskaper om att arbeta inom Officepaketet.

Personliga egenskaper

Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!
Rekrytering sker löpande och tjänsten utgör heltid med tillsättning från första juni eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Johan Zethelius, platschef, som du når på johan.zethelius@selga.se
Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.

Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,4 miljarder (2019). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 26 000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.