Butikssäljare Rexel Täby - Vikariat (Selga)

Butikssäljare Rexel Täby - Vikariat (Selga)

Arbetsuppgifter
Som Butikssäljare ansvarar du för orderregistrering, service och försäljning till våra kunder. Tillsammans med dina kollegor i butiken ansvarar du för butiksförsäljningen på filialen. I arbetet ingår att aktivt följa upp och bedriva försäljning per telefon.

Kvalifikationer
Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom mycket viktig. Vi ser gärna att du har spetskompetens inom minst ett produktområde. Det här med sälj är också rätt viktigt för oss, därför bör du ha någon form av säljutbildning och erfarenheter eller rent av är född som säljare. Det blir en del arbete i Excel, så där behövs kunskaper från din sida. Goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper
För att passa in hos vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat. Viktigt också att du har ett ordningssinne för butiksarbetet där in och utleveranser ingår i sysslorna tillsammans med presentation av kampanjer och övriga sortimentet.

Tjänsten
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från 2022-01-01 till 2023-06-30

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Johan Zethelius, butikschef som du når på johan.zethelius@rexel.se

Du kan läsa mer om Rexel på rexel.se/selga.se.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Rexel Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder, vi har 26 000 anställda och omsätter 140 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är cirka 800 medarbetare på 57 platser och har en omsättning på 5,4 miljarder SEK. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss! Läs mer om Rexel på rexel.se Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.