CNC-operatörer till FLIR i Täby

CNC-operatörer till FLIR i Täby

Randstad söker nu CNC-operatörer till optiktillverkningen hos FLIR Systems i Täby. Du kommer att arbeta med CNC-svarvning i gjutprocessen av kameralinser.

Om företaget

FLIR Systems utvecklar marknadsledande värmekameror och IR-teknologi som förbättrar - till och med räddar - människors liv. Våra produkter löser kunders problem inom så olika områden som förebyggande underhåll, forskning, utveckling, kustspaning, gränsbevakning, bygginspektion och medicin.

Vår strävan att ligga i teknikens framkant och fortsätta vara marknadsledare, gör oss till en dynamisk arbetsplats med högt tempo. Vi erbjuder utmanande karriärmöjligheter och personlig utveckling i en kultur som uppmuntrar kreativitet och lärande, liksom eget ansvar. Vi strävar efter mångfald och en öppen och jämlik arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du att ha ansvar för CNC-gjutprocessen i optiktillverkningen. Du kommer även att arbeta med CNC-svarvning för att ta fram högprecisionsverktyg till gjutprocessen av kameralinser. Arbetstiderna är tvåskift.

Arbetsuppgifterna består av:
  • Riggning av verktyg i CNC-maskiner
  • Programmering av utrustning efter ritningsunderlag
  • Utförande av mätningar i diverse optisk mätutrustning
  • Processutvecklingsarbete
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och precision. Det krävs också att du är stresstålig och tycker om att ha flera saker igång samtidigt. Arbetet sker både självständigt och i grupp och gillar du att lösa tekniska problem och att vara ständigt bidragande i förbättringen av processer kommer du att trivas här.

Vi söker dig som har:
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Några års erfarenhet av CNC-svarvning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i Microsoft Excel och Word
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att jobba i produktion (högvolym) enligt 5S-metoden
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-12-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lisa Ström, lisa.strom@randstad.se
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 16 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet som CNC-operatör och gillar att lösa tekniska problem? Vill du vara en del av en världsledande tillverkare av värmekameror och IR-teknik som förbättrar och räddar människors liv? Då kan du vara den vi söker!