Anläggare sökes till kund i Norrort
Just nu söker vi anläggare till vår kund i Norrort. I rollen som anläggare kommer du att arbeta väldigt brett med olika typer av anläggningsarbeten. Det kan innefatta stensättning, skyltuppsättning och att bygga olika områden kring lekplatser. Det kan även krävas att du behöver vara kunnig i att hantera en grävmaskin vid tillfällen.

Krav:
  • 2-3 års erfarenhet av en liknande tjänst
  • Relevant utbildning inom anläggning
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av att köra grävmaskin samt förarbevis
Om dig

Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är flexibel, prestigelös och har lätt att anpassa dig till olika omständigheter. Du ska även gärna vara van vid att jobba i utomhus i en fysiskt tung miljö. Något som verkligen uppskattas är att du är självgående och tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta ensam men även fungera bra i grupp för att vara aktuell för den här rollen.

Låter detta intressant? Sök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev till oss.
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.prowork.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se