Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult inom Fastighet, Industri & Bygg

Vi söker nu en erfaren rekryteringskonsult till vårt kontor i Stockholm. Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot bygg-, industri- och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm och Göteborg.

Även fast situationen ser ut som den gör i Sverige så har vi fortfarande en hög efterfrågan på tunga tjänstmannarekryteringar inom bygg och fastighetsbranschen och söker därför en erfaren person som har jobbat eller jobbar inom denna sektor idag, gärna som förvaltare, säljare, uthyrare eller Hr. (kanske är du aktiv i branschen, eller så har du jobbat som rekryterare)

I tjänsten som Rekryterare/Headhunter har du kundansvar och kontinuerlig kontakt med kunder och kandidater, det är därför viktigt att du tycker om att aktivt ta kontakt med människor, både via telefon, nätet och i det personliga mötet.

Vi söker en doer som är social och engagerad, du motiveras av att göra affärer och leverera ditt yttersta men brinner samtidigt för att hela tiden upprätthålla en god relation till både kunder och kandidater.

Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framförallt mot våra konsulter. Eftersom vi är ett mindre företag syns din insats och det är viktigt att vi hela tiden kommer fram i vårt arbete, att vi leverera det våra kunder önskar.

Som du förstår är dina personliga egenskaper viktiga och dem värderas högt men vi ser som gärna att du har erfarenhet från branschen, då det är av största vikt att förstå våra kunders verklighet.

Skicka din ansökan eller hör av dig på telefon så vi ett första möte.

Mikael@prowork.se, 072-388 42 42
Mer info
Kontaktperson Robert Gidlöf
Telefon 0723-884242
Område Täby
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.prowork.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (8 dagar kvar)