Säljare till Prowork
Prowork är ett specialiserat rekrytering- & bemanningsföretag nischat mot Industri, Fastighet och Byggbranschen. Vi söker nu ytterligare en stjärna till vårt härliga gäng som är med och bidrar till vår fortsatta positiva utveckling.

Som Junior Key Account Manager hos Prowork arbetar du med prospektering från grunden och försäljning från offert till affär. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora bolag, där du etablerar kontakt med nya och befintliga kunder för att skapa affärer inom rekrytering och bemanning. Du arbetar med motiverande och uppsatta mål, såväl individuella som gemensamma, och coachas av din chef som även finns med som bollplank i din vardag, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Vi söker dig som är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning.

Som person är du jordnära och full med energi, vilket innebär att du har nära till skratt och alltid bidrar med en god stämning till din omgivning. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer.

Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll är ett plus men inget krav då vi ser mer till din personlighet än erfarenhet.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi:

Hos Prowork får du möjlighet att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt. Du får en bra fast lön med provision utan tak. Bolaget satsar på framtiden och det finns stora utvecklingsmöjligheter! Som medarbetare hos oss får du ett skönt gäng kollegor som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans.

Känner du att beskrivningen passar in på dig är du välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till Robert@prowork.se eller slå en signal om du har några frågor på 076-88 22 5587
Mer info
Kontaktperson Robert Gidlöf
Telefon 0768822587
Område Täby
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.prowork.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (8 dagar kvar)