Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare till Täby
Nu letar vi fastighetsskötare till vår kund i Täby. Vår kund är en HSB förening i centrala Täby med drygt 500 lägenheter.

Om tjänsten

I tjänsten hos dem så kommer man att dels ha hand om inomhusmiljön i lägenheterna men även en del utemiljö. Föreningen består utav 5 byggnader och idag är det två fastighetsskötare på plats och runt 2-4 trädgårdsarbetare. Vi ser gärna att du som person är väldigt händig och tycker om att arbeta med kroppen. Det krävs att du är någorlunda självgående. Du får gärna vara tekniskt lagd men även tycka om lättare trädgårdsarbete. Samarbetsförmåga är något som anses viktigt för den här tjänsten och personliga egenskaper kommer tas i noga avvägande för den här tjänsten.

Arbetsuppgifter:
  • Service och underhåll på trädgårdsmaskiner
  • Sandupptagning
  • Lättare monteringar, byten och service i lägenheterna
  • Trädgårdsskötsel, klippning utav buskar, klippa gräs, rensa ogräs, plantering
Start: Omgående

Krav:
  • B körkort
  • Erfarenhet utav liknande tjänst
Meriterande:
  • Erfarenhet utav maskiner
Passar det här in på dig? Sök tjänsten redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till oss. Ring ansvarig konsultchef Michelle på 0729698585 vid ytterligare frågor.
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Täby
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://prowork.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se