Vill du arbeta med mopeder och motorcyklar?

Vill du arbeta med mopeder och motorcyklar?

Just nu söker vi personal till vår nya mc-butik.

Probike Täby söker nu fler engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill jobba för att förädla branschens bästa motorcykelföretag ännu mer! Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom mc branschen, förstår kundens behov, är serviceinriktad och älskar kundkontakten.

Du kommer att jobba i vår senaste och mest moderna butik som vi just nu färdigställer och kommer att öppna i Täby Kyrkby efter sommaren.

Arbetsuppgifterna är varierande och vi söker dig som både kan sälja och bistå på lagret när det behövs. Vi är intrsesserade oavsett om du är bäst på att sälja fordon, reservdelar, tillbehör eller personlig utrustning. Hör av dig så kanske vi kan skräddarsy tjänsten lite.

Vi dig som är en lagspelare och brinner för din uppgift. Du bör vara resultatorienterad, positiv och brinna för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi sätter stort värde i ditt engagemang och servicekänsla samt att du är initiativrik och förtroendeskapande.

Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att man måste vara stresstålig och vara van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. Har du tidigare erfarenhet från fordonsbranschen är det meriterande. Vi har öppet mån-lör och arbetstiden är schemalagd därefter.

Du har med fördel körkort för mc.

Som fordonssäljare ansvarar för ett eller fler av våra märken och tillsammans med säljchefen göra budget, lägga beställningar men främst att sälja dessa fordon.

Känner du igen dig? Då är det kanske dig vi söker!

Om Probike

Probike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar. Våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Energica, Sherco, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio & Vespa. Vi har i dagsläget fyra anläggningar fördelat på Malmö, Göteborg & Stockholm. I Täby finns även vårt huvudkontor & lager.

Är du intresserad?

Tjänsten avser heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Skicka din ansökan och CV till mattias.pettersson@probike.se
Skriv gärna Ansökan Täby i ämnesraden.

Vi kommer göra intervjuer löpande och tjänsterna kan när som helst tillsättas, så skicka din ansökan idag!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.probike.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera & Derbi. Vi har i dagsläget sex anläggningar (Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.