VI SÖKER EKONOMIPERSONAL

VI SÖKER EKONOMIPERSONAL

Vi söker vår nästa ekonomiansvariga!

Vi är en koncern som jobbar med det roligaste vi vet... Vi jobbar med mopeder, motorcyklar, service, reservdelar & tillbehör. Ett av våra bolag är ProBike som är en butikskedja med 5 stycken anläggningar i Stockholm, Göteborg & Malmö. Vi jobbar enbart med premiummärken som Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Honda och Kawasaki m.fl.

Det andra bolaget är SPG Nordic som är distributör för de italienska varumärkena Piaggio, Vespa, Aprilia och Moto Guzzi i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Tillsammans är vi ca 80 personer och vår omsättning ligger på ca 400 miljoner, men vi växer ganska snabbt just nu! Vårt huvudkontor och din nya arbetsplats finns i Täby Kyrkby strax norr om Stockholm. Här på kontoret är vi runt 20 personer varav ekonomiavdelningen består av ett bra gäng på fem personer inklusive dig. Vi är ett tight team som gärna stöttar och hjälper varandra.

Dina arbetsuppgifter är att leda och organisera arbetet på ekonomiavdelningen. Du är en operativ ekonomichef, d.v.s. du arbetar med allt som ingår i ett ekonomiarbete. Det innebär till exempel även reskontrahantering. Arbetet är omväxlande och roligt men även omfattande.

Ekonomiavdelningen har ett nära samarbete med våra butiker, vilket innebär att du kommer att ha mycket kontakt med dem. Du har även kontakt med våra leverantörer och vi vill därför att du ska behärska engelska.

Du bör ha tidigare erfarenhet av avstämningar och bokslut samt löpande bokföring och det är meriterande om du har erfarenhet från bolag av vår storlek.

Vi arbetar i Navision Incadea som är ett affärssystem som är anpassat till vår verksamhet. Vi lär upp dig i systemet, så det är inget krav på tidigare erfarenhet av systemet.

Arbetet är heltid och vi erbjuder dig en tillsvidareanställning. Vi erbjuder kollektivavtal och lön efter överenskommelse. Låter det intressant? Tveka inte att skicka din ansökan idag genom ett mail med CV och personligt brev som du skickar till: jobb@probike.se
Märk gärna ditt mejl i ämnesraden med "Ansökan ekonomiansvarig"

Ps. går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan när som helst tillsättas. Så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.probike.se
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Kawasaki & Honda. Vi har i dagsläget fem anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.