VI SÖKER EKONOMIPERSONAL

VI SÖKER EKONOMIPERSONAL

Vill du arbeta med ekonomi hos oss?

Probike AB är en koncern med totalt ca 80 anställda. På vårt huvudkontor i Täby Kyrkby är vi just nu 17 personer varav fyra av oss jobbar på ekonomiavdelningen.

Vi gör nu en satsning som gör att vi kommer att ha extra stor arbetsbelastning under lite drygt ett år. Vi söker därför dig som vill vara en av våra ekonomiassistenter heltid (40tim/vecka) men under en tidsbegränsad anställning på 14 månader.

Du bör ha erfarenhet av leverantör och kundreskontra, löpande bokföring och andra uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning. Har du tidigare erfarenhet eller kunskap gällande månadsavstämningar, kanske även varit behjälplig vid bokslut är det extra meriterande.

I koncernen finns bl.a fem stycken mc-butiker som vi hanterar vilket ger många externa kontakter och omväxlande arbetsuppgifter. Företaget omsätter ca 400 Mkr, men vi har en familjär anda och vi som jobbar här trivs väldigt bra vilket vi tycker är väldigt viktigt. Vi arbetar med Navision Incadea som är ett affärssystem anpassat till vår verksamhet, det krävs ingen tidigare erfarenhet, vi lär upp dig. Här finns personalparkering, men även goda kommunikationer med buss eller Roslagsbanan. Vi ser helst att du kan börja så snart som möjligt, kontakta oss gärna redan nu om du vill bli vår nya medarbetare!

Vi har kollektivavtal och lön är enligt överenskommelse.

Kontakta ekonomiansvarig Susanne Wall på mejl susanne.wall@probike så snart som möjligt. Bifoga ditt CV och skriv Ekonomiassisten i ämnesraden.

Ps. går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan när som helst tillsättas. Så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Telefon 0856257000
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.probike.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Kawasaki, Triumph och Honda. Vi har i dagsläget fem anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.