Kvalificerad Ekonomiassistent

Kvalificerad Ekonomiassistent

Arbetsbeskrivning

Vi söker en duktig och ansvarsfull ekonom som vill ansvara för bland annat fakturering, bokföring, och balansavstämningar. Du kommer att arbeta såväl med leverantörs-reskontra som med arbetsuppgifter rörande kundreskontra. Du arbetar nära ekonomichefen och stöttar henne i varierande uppgifter. Du har delansvar för det svenska och det danska ekonomiarbetet på Boon Edam, vilket kan medföra enstaka arbetsresor till Danmark. Dock sker det dagliga arbetet på kontoret i Täby.

Din profil

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna från högskola eller universitet. Du har några års erfarenhet av ekonomi, gärna från ett mindre företag där vardagen präglas av att man får ta i där det behövs. Du är professionell och hjälpsam till din natur och har erfarenhet av att jobba i en bred roll.

Kunskap av systemimplementering samt förmåga att sätta sig in i nya system ser vi som meriterande, då företaget står inför ett kommande systembyte. I dag används affärssystemet Visma Global som liknar Visma Business. Kunskap i Office-paketet, särskilt Excel, är nödvändigt då Excel är ett viktigt verktyg på ekonomiavdelningen.

Flytande kunskaper, i skrift och tal, i svenska och engelska är ett krav. Engelska är det officiella koncernspråket.

Du trivs i en miljö där du förutom att bidra med din positiva energi och sociala förmåga är drivande och engagerad i ditt arbete. Denna roll kräver även att man är självgående och har vana av att strukturera och prioritera sina arbetsuppgifter då tempot stundtals kan vara högt.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under minst ett år, med start omgående.
Placering: svenska huvudkontoret i Täby.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Ansökan skickas till www.ponto.nu. Kontakta gärna ansvarig Jens Linde, jens.linde@ponto.nu alt 072-505 82 22 om du har frågor om tjänsten. Urval kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.
Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi är bäst för dig!

#Nr1avtryckenergibryrossom
Mer info
Kontaktperson Jens Linde
Telefon 072-5058222
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponto.nu
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Kunden i centrum
Royal Boon Edam är en global marknadsledare inom entrélösningar. Koncernens huvudkontor ligger i Nederländerna och med 140 års erfarenhet i ryggen har man den expertkunskap som krävs för att hantera flödet av besökare genom kontorsbyggnader, flygplatser, vårdinrättningar, hotell och många andra slags fastigheter. Boon Edam arbetar hårt för att kunna erbjuda sin kund, och kundens kunder, bästa tänkbara lösningar. Genom ett nära samarbete med kunden kan man identifiera de behov som finns i just kundens byggnad och ta fram en lösning som är anpassad efter dessa samt ledorden: hållbarhet, säkerhet och service.