Underhållsarbetare på deltid till S:T ERIKS i Uppsala

Underhållsarbetare på deltid till S:T ERIKS i Uppsala

Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö?
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning men vill arbeta vid behov?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som underhållstekniker på deltid till S:t ERIKS i Uppsala.

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en underhållstekniker som letar efter ett arbete där du i din roll kommer att få underhålla befintliga maskiner. Du kommer vidare att få arbeta med att stötta ordinarie underhållstekniker med felsökning och hantering av maskiner.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet och ett stort intresse för maskiner och mekanik.
Du som söker gillar att mecka på fritiden och ser detta arbete som ett perfekt komplement till dina studier, eller till ditt andra deltidsarbete. Du gillar vidare att få saker att fungera och trivs i en roll med mycket ansvar, då du i denna roll är avgörande för produktionens flöde.

Krav på person
Vi söker dig som erfarenhet av mekanik och underhållsarbete.
För att lyckas i rollen som underhållstekniker krävs vidare:
  • Erfarenhet av tekniskt underhåll
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Intresse för mekanik
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Varierande, både dag och kväll
Plats: Börjegatan 77, Uppsala

Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av PerformIQ med god chans till anställning direkt hos S:T ERIKS.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på mailadress anton.hovstadius@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.