Produktionsplanerare till OrganoClick i Täby

Produktionsplanerare till OrganoClick i Täby

Har du några års erfarenhet av produktionsplanering?
Är du intresserad av produktionsekonomi samt har en ekonomirelaterad högskoleutbildning?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som produktionsplanerare till OrganoClick i Täby.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Vill du som produktionsplanerare komma till ett företag som växer snabbt och verkar för en grönare miljö?
I din roll som produktionsplanerare kommer du främst planera lagernivåerna och ansvara för den löpande produktionen mot kundorders. Rollen ställer krav på att du kan göra prognoser och planera produktionen och dess flöde, då du i din roll som produktionsplanerare är med och ansvarar för hela produktionskedjan. Tjänsten innebär att du tillsammans med inköpschef ser till att optimera lagerhållningen vilket mäts på en lageromsättningshastighet.
Tjänsten passar dig som har en relevant högskoleutbildning samt har erfarenhet från en liknande roll inom tillverkningsindustrin. Vi tror att du har en fallenhet för att skapa en tydlig övergripande bild över en produktion som tillverkar ett stort antal olika artiklar.
OrganoClick befinner sig i en expansiv fas vilket innebär att det ställs stora krav på ett starkt engagemang och ett driv för att tillverkningsflödet ska motsvara den efterfrågan som finns hos OrganoClicks kunder.

Vi erbjuder
  • Ett utvecklingsorienterat företag som verkar för en grönare miljö.
  • Lagar mot plast inom EU ger oss nya möjligheter att ta marknadsandelar. Vi är framtiden!
KRAV PÅ PERSON
För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Ett par års erfarenhet av produktionsplanering inom en tillverkningsindustri
  • Kunskap och intresse för produktionsekonomi
  • Erfarenhet av olika affärssystem (OrganoClick använder Jeeves)
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din roll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse, senast december 2020
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08-17
Plats: Linjalvägen 9 Täby

Uppdraget innebär att du kommer att bli direktanställd av OrganoClick.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på mailadress anton.hovstadius@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
OrganoClick AB (publ) är ett svenskt miljöteknikföretag noterat på Nasdaq First North som utvecklar, producerar och marknadsför material och kemitekniska produkter baserade på miljövänlig fiberkemi. Produkter som OrganoClick marknadsför är bl.a. den vattenavvisande textilbehandlingen OrganoTex, biokompositen OrganoComp och underhållsprodukter för hus och fastigheter under varumärket BIOkleen.

OrganoClick grundades 2006 som en avknoppning från forskning vid Stockholm universitet och SLU. OrganoClick har vunnit flera priser såsom Sveriges bästa miljöinnovation, utnämnd till en Climate Solver av WWF, ett SUSTAINIA100-bolag och varit på 33-listan för "Sveriges hetaste teknikbolag

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se.
Mer info
Kontaktperson Anton Hovstadius
Telefon 073-3537516
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.