Kvalitetsansvarig till OrganoClick i Täby

Kvalitetsansvarig till OrganoClick i Täby

Har du ett kemiskt intresse samt erfarenhet från en kemisk produktion?
Är du ansvarsfull, noggrann och bekväm med att fatta beslut om godkännande eller ej av produkter?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som kvalitetsansvarig till OrganoClick i Täby.

Beskrivning av arbetsuppgifter
OrganoClick växer och söker en Kvalitetsansvarig. I din roll kommer du att utföra kvalitetstestning av alla bolagets olika produkter. Detta kommer innefatta analyser på labb, visuell kontroll samt administration och dokumentation av resultat.
Du kommer även vara delaktig i arbetet med att hantera och lösa interna och externa avvikelser. OrganoClick är ett ISO-certifierat företag (ISO 9001 & ISO 14001) och tidigare erfarenhet av arbete inom företag med ISO-certifiering är meriterande.
Det ställs stora krav på att du som söker kan arbeta självständigt och är trygg med att ta beslut. I denna roll är man ansvarig för allt som skickas ut till kund vilket innebär att du behöver vara en strukturerad och kommunikativ person som vågar ifrågasätta och analysera kvaliteten på slutprodukten.
Tjänsten passar dig som är noggrann och har en förståelse för vilken kvalitet som förväntas för olika produkter.
Du som söker har troligtvis erfarenhet inom produktion samt har studerat en naturvetenskaplig linje på gymnasienivå. Du stimuleras av ansvar, och är trygg med att din prestation är direkt avgörande för produkternas kvalitét.
Det är vidare viktigt att du behärskar både svenska och engelska.

VI ERBJUDER.
  • Ett utvecklingsorienterat företag som verkar för en grönare miljö!
  • Lagar om plast inom EU ger oss nya möjligheter att ta marknadsandelar! Vi kommer att växa ytterligare. Vi är framtiden!
  • En ansvarsfull och central roll som bidrar till bolagets fortsatta expansion!
KRAV PÅ PERSON
För att lyckas i rollen som kvalitetsansvarig krävs vidare:
  • Kemikompetens, minst gymnasienivå
  • Labbvana
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Noggrann, kommunikativ och att du är en problemlösare
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din roll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08:00 - 17:00
Plats: Linjalvägen 9 Täby

Uppdraget innebär att du kommer att bli direktanställd av OrganoClick.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på mailadress anton.hovstadius@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
OrganoClick AB (publ) är ett svenskt miljöteknikföretag noterat på Nasdaq First North som utvecklar, producerar och marknadsför material och kemitekniska produkter baserade på miljövänlig fiberkemi. Produkter som OrganoClick marknadsför är bl.a. den vattenavvisande textilbehandlingen OrganoTex, biokompositen OrganoComp och underhållsprodukter för hus och fastigheter under varumärket BIOkleen.

OrganoClick grundades 2006 som en avknoppning från forskning vid Stockholm universitet och SLU. OrganoClick har vunnit flera priser såsom Sveriges bästa miljöinnovation, utnämnd till en Climate Solver av WWF, ett SUSTAINIA100-bolag och varit på 33-listan för "Sveriges hetaste teknikbolag

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.