Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Inrego

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Inrego

Har du erfarenhet av att ge kundservice i världsklass?
Vill du bli en del av ett marknadsledande företags kundtjänst?
Vill du utnyttja dina kunskaper inom både finska och svenska?

Då kan du vara den vi söker som finsktalande kundtjänstmedarbetare till Inrego!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Inregos räkning en finsktalande kundtjänstmedarbetare till deras firstline support. Vi söker dig som är flytande i både svenska samt finska och vill ge Inregos kunder bästa möjliga service anpassat för varje enskilt ärende genom företagets olika kontaktkanaler som innefattar chatt, telefon samt e-post. Du kommer vara den som kunder och Inregos interna säljare vänder sig till när de behöver hjälp gällande exempelvis orderärenden. Som kundtjänstmedarbetare hos Inrego kommer du arbeta självständigt och lösningsorienterat med starkt driv och vilja att tillgodose kundens behov.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis att:
  • Ansvara för kundärenden från kanaler så som chatt, telefon och e-post
  • Administrera i ordersystemet
  • Stödja Inregos interna säljare
Tjänsten passar dig som lockas av att arbeta inom ett sammansvetsat team som alltid sätter varje enskild kund i fokus. Då du kommer att ha direktkontakt med kunder genom olika kanaler är det av stor vikt att du som person är kommunikativ, lösningsorienterad, stresstålig samt van vid att ha flera saker på gång samtidigt, utan att för det kompromissa med kvaliteten i arbetet.

Krav på person
Vi söker dig som är driven och brinner för att ge bästa möjliga service. Du har en bakgrund där du fått använda telefonen som arbetsverktyg genom exempelvis kundservice och/eller försäljning.

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare krävs vidare:
  • Tidigare erfarenhet av kundservice
  • Svenska och finska flytande i tal och skrift
Vidare ser vi det som starkt meriterande om du som söker har ett intresse för IT/teknik/datorer.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Täby

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Inregos mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och genom återanvändning skapa konkreta miljövinster. Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Vi växer snabbt och är i dagsläget cirka 150 medarbetare.

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: kundservice, kundtjänst, support, stockholm, service, finska, data, teknik, it
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.