Ekonomiassistent till Poolstore

Ekonomiassistent till Poolstore

Vill du arbeta på ett företag som expanderar och befinner sig i en tillväxtresa? Arbetar du som ekonomiassistent och söker nästa utmaning? Då kan tjänsten som ekonomiassistent hos Pool Store AB vara något för dig!

Tjänstebeskrivning
Som ekonomiassistent kommer du vara en del utav Poolstore ekonomi- och inköpsavdelning. Du erbjuds en stimulerande tjänst i ett företag som värdesätter eget ansvar och initiativ. Arbetet kommer att bestå av löpande bokning av leverantörsfakturor samt administrera inköp till Poolstores leverantörer. Du kommer även ansvara för kundbetalningar samt skapa kundspecifika inköp. Du kommer att utgå ifrån huvudkontoret i Täby men även möjlighet att arbeta på lagret i Vallentuna. Du rapporterar till företagets ekonomichef samt inköpschef.

Personprofil
För att trivas och lyckas i din roll är du en analytisk och noggrann person med sinne för detaljer. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och ser positivt på att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har hög grad av servicemedvetenhet och tycker det är roligt att prata med människor eftersom har dialog med Poolstores leverantörer.

Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande tjänst som administratör eller ekonomi/inköpsassistent. Vi ser det som starkt meriterande ifall du ha erfarenhet av Visma.net. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du bör även ha goda kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med Pool Stores leverantörer. Du har god datavana och hanterar Officepaketet väl framförallt Excel. B-körkort är ett krav.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10.
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Lön: Fast.
Arbetstid: 8-17
Plats: Täby/Vallentuna

Om företaget
Pool Store Sverige AB har funnits på marknaden sedan 2005. De har haft en mycket stark tillväxt och är nu en av de största leverantörerna inom pool och spa på den svenska marknaden. I dagsläget har de butiker i Stockholm (Kungens Kurva samt Täby), Göteborg, Malmö och Uppsala samt webbutik. Se även www.poolstore.se för ytterligare information.
Sökord: ekonomiassistent inköp ekonomi inköpsassistent administratör koordinator
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.