Park- och trädgårdsarbetare

Park- och trädgårdsarbetare

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park- och gatudrift samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik.

Inför säsongen 2020 söker vi nu park- och trädgårdsarbetare till vår arbetsgrupp i Täby.

Om tjänsten

Vi söker flera parkarbetare eller trädgårdsarbetare till vår arbetsgrupp i norrort med utgångspunkt från Täby. Start i ca mars-april (enl. överenskommelse) för arbete under säsongen 2020.

Som park- eller trädgårdsarbetare kommer du bland annat att jobba med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande.

Om dig

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbetare och om du dessutom har en trädgårdsutbildning är detta ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller arbetsuppgifter med större ansvarsområden.

Är du intresserad av säsongsarbete hos oss på Peab Drift och underhåll? Ansök redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Kim Sand
Telefon 0725-333267
Område Täby
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.