System/processingenjör till bolag i Täby

System/processingenjör till bolag i Täby

Är du självgående och utvecklingsorienterad med ett vinnande mindset? Vill du dessutom arbeta på ett företag som befinner sig i industrins framkant? Då är du rätt för oss.

Just nu söker vi till en av våra kunder en System/Processingenjör för pannsystemskonstruktioner, både låg- och högspända el-pannor upp till 70MW som levereras över hela världen.

Om tjänsten

Rollen innebär främst att dimensionera pannkretsarna för rätt flöde av vätska och ånga med dimensionering av bland annat pumpar, ventiler och instrument, för komplett värme- eller ångkrets för kundens specifika behov och förutsättningar.

Du kommer att:
  • Arbeta med kontrakt och kalkyl utförd av säljare, samt dimensionera el-pannesystem åt kunder (oftast i samarbete med kunden)
  • Arbeta med leveranser där utrustning för komplett pannkrets för produktion av ånga eller hetvatten oftast ingår
  • Du kommer ta fram P&ID scheman åt kunden eller utgå från kundens eller säljarens initiala pannkretsritning
  • Fungera som teknisk projektledare och planera arbetet i detalj samt kontinuerligt följa upp och utvärdera
  • Ha nära kontakt med leverantörer, konstruktörer och kunder
Du kommer även att ansvara för el- och automationsstyrningen av pannorna och pannkretsen. Med det sagt behöver du inte vara SW- eller Elkonstruktör för att vara en passande kandidat.

Din profil

Du har en eftergymnasial utbildning som systemingenjör eller tekniker med en flödesteknisk bakgrund. Din erfarenhet kommer från konstruktion, processindustrin, energibranschen eller kanske sjöingenjörshållet.

Är du en konstruktör med praktisk erfarenhet av ovanstående är du också en lämplig kandidat och välkommen att ansöka.

Du har:
  • God kunskap kring P&ID-scheman (vätska/ångflödesberäkningar) och har gärna erfarenhet av ångsystem
  • Erfarenhet av projektledning i entreprenadprojekt med konstruktion samt tillverkning och leverans av komplett system
  • Erfarenhet av el/automation
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska
  • B-körkort eller högre
Kunskap inom el-och automation för processtyrning är meriterande. För att lyckas väl i rollen som system/processingenjör är du självgående och utvecklingsorienterad med ett vinnande mindset. Vi ser att du har ett stort driv och är en god lagspelare som bidrar med tekniska ideér och lösningar!

Vi som arbetsgivare

Vi är ett bolag som bland annat utvecklar och tillverkar elektriska högspända och lågspända pannor till de flesta typer av industrier och till energisektorn för produktion av hetvatten eller ånga. Våra pannor förser industrier med värme och ånga och finns hos våra kunder i väldigt många olika branscher och över hela världen.

I dagsläget är vi 37 anställda och bedriver även internationell verksamhet!

Placering: Täby
Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se