Högstadielärare i Ma och En till Nytorpsskolans små undervisningsgrupper.

Högstadielärare i Ma och En till Nytorpsskolans små undervisningsgrupper.

Nu söker vi på Nytorpsskolan i Täby en högstadielärare i matematik och engelska. Tjänsten är en ferietjänst (40+5). Vi erbjuder små undervisningsgrupper med hög personaltäthet, utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-01-07

Det här får du hos oss:
  • En gemensam tydlig pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra elever
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling kring bland annat funktionsnedsättning och bemötande via vår egen utbildningsorganisation Lära.
  • Möjlighet att arbeta i små undervisningsgrupper med hög personaltäthet (ca sju elever och en lärare samt en resurspedagog)
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig*
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och skobidrag.

Din roll
Som lärare hos oss har du stor kontroll över din egen undervisning, samtidigt som du omges av mycket kunniga kollegor som gärna deltar i pedagogiska diskussioner. Du deltar i kontinuerliga lärarmöten, håller klassmöten för ditt eget arbetslag och deltar i elevhälsomöten. Du tar en aktiv roll och utvecklar verksamheten tillsammans med hela skolans arbetslag.

Enligt vårt pedagogiska ramverk arbetar vi med individen i centrum. I rollen som lärare, ingår att planera, genomföra och följa upp din undervisning och elevernas lärande. Det är också viktigt att skapa ett nära samarbete med vårdnadshavare till elever och övriga viktiga personer i elevernas nätverk.

Hos oss hittar du fina kollegor med en stark gemenskap. Alla våra medarbetare tar del av regelbundna utbildningar och handledning.

Om Nytorpsskolan
Vi tar emot elever från årskurs 1-9, inom ADHD och Autismspektrum som har ett stort behov av stöd. Skolmiljön är anpassad för eleverna och vi har små klasser med ca sju-åtta elever i varje grupp.
Våra elever får en skoldag som är strukturerad med en skräddarsydd pedagogisk planering. Det får vi genom att kontinuerligt jobba med individuella kartläggningar. Det ger både förutsägbarhet och trygghet för både elev och medarbetarna.
Det är viktigt för oss att undervisningen utgår från varje elevs nyfikenhet och intresse och ska sträva efter att inspirera till kreativitet och skapande.

Att ta sig hit..
Enklast att ta sig till skolan med bil eller buss. Skolan ligger vid Roslags Näsby trafikplats. Flera medarbetare kommer till jobbet med SL. Buss 670 och 676 stannar ca 5 minuters promenad från skolan. Dessa bussar ansluter till Mörby Centrum och tunnelbanans röda linje.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som med stor lust och kunskap om specialpedagogik som får eleverna att växa och lära sig. Du har lärarexamen, gärna med inriktning mot specialpedagogik, alternativt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Som person är du strukturerad, prestigelös och flexibel. Du har ett tydligt och lågaffektivt bemötande. Du har förmågan att se elevers olika behov och styrkor samt att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets pedagogiska mål, vision och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: Heltidstjänst med tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Ferietjänst (40 + 5).
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2020-01-07
Sista ansökningsdag: 2020-01-07

För mer information kontakta: Pontus Frölund, 070-166 58 51, pontus.frolund@nytida.se
Facklig kontakt: Lärarförbundet tfn 0770-33 03 03

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan
Hör av dig om du vill anta specialpedagogiska utmaningar och jobba i sammansvetsade team. Ansök via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Innan anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se