Systemingenjör till det globala high-tech-företaget Mycronic

Systemingenjör till det globala high-tech-företaget Mycronic

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemingenjör hos Mycronic kommer du få möjligheten att arbeta med världens mest avancerade laserbaserade mönstergenerator. Nästan alla displayer du ser omkring dig, så som tv-apparater, datorer och mobiltelefoner är tillverkade med Mycronics teknologi. I rollen kommer du att arbeta brett inom olika discipliner så som optik, elektronik, mjukvara, mekanik, process samt mätteknik. Du får möjligheten att ta del av hela implementeringsprocessen av systemen från uppstart i renrum i Sverige till installation och utplacering hos Mycronics internationella kunder, främst i Asien. Du kommer att resa tillsammans med en projektgrupp på cirka 4-5 kollegor och spendera 90-120 dagar utomlands om året. I denna tjänst har du stora utvecklingsmöjligheter och får samtidigt resa och se världen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 månader, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta hos Mycronic. Därefter finns det goda möjligheter att bli överrekryterad och bli anställd direkt av Mycronic förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm, Täby

Din profil

Vi söker efter dig med ingenjörsutbildning inom elektroteknik, mekatronik, automation eller liknande. Du bör ha ett brinnande intresse för teknik och tycka om att arbeta fysiskt med händerna. Är du dessutom intresserad av en tjänst där du får möjlighet att resa mycket, så kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Du bör vara en dedikerad lagspelare som värderar egenskaper som pålitlighet och noggrannhet högt. Erfarenheter av optik, pneumatik, elektronisk och mekanisk provning är meriterande.

Krav för denna tjänst är att du pratar svenska och engelska flytande och känner dig bekväm med att använda båda språken i både tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mycronic är ett svenskt high-tech-företag, som har varit verksamt inom elektronikindustrin i mer än 30 år. Deras globala organisation med dotterbolag, agenter och distributörer stödjer ledande företag i mer än 50 länder. De har en djupgående kunskap om marknaden och kan erbjuda snabb support för alla deras kunder som förlitar sig på en produktion med hög utnyttjandegrad.