Junior analytiker till fastighetsbranschen

Junior analytiker till fastighetsbranschen

Just nu söker vi en junior analytiker att stärka vår tillväxt.

Som analytiker kommer du att stödja vår säljorganisation genom att söka utvecklingsbar mark till vår byggverksamhet. Med hjälp av olika digitala verktyg och tjänster ansvarar du för att identifiera och analysera aktuella områden/tomter/mark, samt dokumentera och sammanställa resultatet till våra projektutvecklare. Efterhand som du kommit in i arbetssättet och processerna, finns stora möjligheter att arbeta mer självständigt och ta egna initiativ.

Vi som arbetar på Mitsemhus drivs av att förändra och utveckla vår affär. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team och en företagskultur som präglas av självständigt arbete och högt i tak.

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna med en nyfikenhet på fastighetsbranschen, men du behöver inte ha ingenjörs- eller byggbakgrund.
Du är en van användare av "Microsoft Office" och behärskar Excel väl. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Vi lägger en stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du lösningsorienterad, prestigelös och noggrann. Du har en förmåga att självständigt prioritera, strukturera och driva dina arbetsuppgifter med gott resultat.
Mer info
Email Mejla Mitsemhus
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mitsemhus.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mitsemhus är ett privat fastighetsutvecklingsbolag som bygger, utvecklar och äger bostäder och samhällsfastigheter. Vårt mål är att själva eller tillsammans med partners utveckla fastigheterna med kreativitet, engagemang och omsorg. Vår verksamhet har expanderat de senaste åren och vi har startat och avslutet ett antal projekt inklusive ett vård- och omsorgsboende, en större förskola och ett flertal LSS-fastigheter.