Täby söker kampanjassistenter i valrörelsen

Täby söker kampanjassistenter i valrörelsen

Miljöpartiet i Täby söker kampanjassistenter som ska stötta valgruppen i genomförandet av kampanj- och valaktiviteter under sommaren inför valet den 11 september 2022.

Miljöpartiet är partiet som i praktiken alltid kommer med flest vetenskapligt baserade förslag för att rädda människoarten, alla andra arter och våra ekosystem från en relativt snar kollaps. Vi har ont om tid och vi måste våga prata mer om både livsstilsförändringar och förslag som harmonierar med att vi bara har EN planet och inte fyra.

Tillsammans med valledningen ska kampanjassistenterna stötta och säkerställa genomförandet av aktiviteter under kampanjveckor och i valrörelsen. Det kan innebära att du är ett aktivt stöd i kampanjarbetet genom att till exempel hålla i tillfällen för flyersutdelning, peppa och vara en glad kampanjare, och att hjälpa till med att affischera. Andra arbetsuppgifter, som att boka olika arrangemang, dokumentera aktiviteter, göra beställningar med mera kan tillkomma närmare valet.

För att klara arbetet som kampanjassistent tror vi att du har ett stort driv och förmåga att få saker att hända. Det är viktigt att du kan peppa medlemmar, har god kommunikationsförmåga och en positiv attityd. Att prata grön politik med människor, både med medlemmar och Täbybor, är en central del av arbetet så du måste vara trygg med detta. Du ska dela våra gröna värderingar och känna till Miljöpartiet.

Tidigare erfarenhet av kampanjarbete är meriterande men inte ett krav, då du i början av din anställning kommer att få en introduktion och kortare utbildning till alla moment som tjänsten innehåller.

Miljöpartiet är en arbetsplats som välkomnar mångfald och vi välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Som kampanjassistent jobbar du tillsammans med valledningen. Anställningens omfattning är på deltid och passar dig som vill tjäna lite extra vid sidan av studier eller annat arbete. Lönesättningen är individuell. Arbetet kommer att ske över hela kommunen. Även arbetstiderna kan variera och vara förlagda på så väl helger som kvällar enligt överenskommelse.

Tjänsterna tillsätts under juni-augusti och sträcker sig till valet 2022. Intervjuer och anställningar kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt till: eva.pethrus@mp.se.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (52 dagar kvar)