Supervass säljare/ Key account

Supervass säljare/ Key account

Om Tjänsten – Ansvar
och uppgifter
I rollen
som Key account driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, projektledning och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du ansvarar för att boka dina egna möten i telefon och på mässor. Dina affärer driver du tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund.
Du kommer att medverka på olika mässor, kundevent. Upptagningsområdet för kundbasen är i Stockholm-Mälardalen. Du utgår ifrån vårt kontor i Täby.

Om Dig – Egenskaper och
förmågor

För att
vara framgångsrik hos Miljöbelysning krävs att du har en stark egen motor är tuff och har en tydlig ambition att skapa resultat. Du är sedan tidigare en lysande säljare med dokumenterat goda försäljningsresultat. Som person är du en entreprenöriell person som är praktiskt lagd och har inställningen att allt är möjligt.

Det är du tillsammans med dina kollegor som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt. Du behöver inte ha branschvana men du måste älska försäljning.
Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, ödmjuk och professionell med glimten i ögat.

Du har arbetat med försäljning tidigare med goda resultat och är sugen på nya utmaningar. Svenska och engelska språket behärskar du väl både i skrift och tal.

Vi Erbjuder
- En stark säljorganisation
- Ett spännande, utmanande och varierande jobb
- Ett starkt team – med erfarna, lojala, drivna och glada arbetskollegor

För rätt
person finns tydliga utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder fast lön men dessutom provision med no limit.

Naturligtvis
ingår det tjänstebil, och friskvårdsbidrag.

Du har
självklart B-körkort.

Maila ditt CV och ett kortfattat personligt brev till oss. Vi intervjuar fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Mer info
Kontaktperson Gabriella incusci
Telefon 0739642674
Email Mejla Gabriella incusci
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljobelysning.nu
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Miljöbelysning –

Miljöbelysning är
med sitt unika koncept marknadsledande i Sverige på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning och motorvärmaruttag till laddstationer för elbilar. Vi installerar uppemot 10.000st ljuskällor och armaturer per månad.
Våra största kunder är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät.

Med vår kompetens och erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt. Vi har erhållit
DI-Gasell 2019 och 2020.


Vi har
huvudkontor i Täby norr om Stockholm och filial i Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi är idag ett 35-tal härliga installatörer, säljare och administrativ personal. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill stärka upp organisationen i Stockholm.