Lysande Säljare/Projektledare till Stockholm

Lysande Säljare/Projektledare till Stockholm

Om Tjänsten – Ansvar
och uppgifter

I rollen
som säljare driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, projektledning och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du ansvarar ifrån start till mål och driver alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund. Du kommer att medverka på olika mässor, kundevent. Upptagningsområdet för kundbasen är i Stockholm med omnejd men en del resor med övernattning i andra delar av landet kommer att förekomma. Du utgår ifrån vårat kontor i Täby.
Om Dig – Egenskaper och förmågor
För att vara framgångsrik hos Miljöbelysning krävs att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa resultat. Du är en entreprenöriell person som har inställningen att allt är möjligt. Vidare för att lyckas vet vi att det är avgörande att du driver ett målmedvetet och ansvarsfullt försäljningsarbete.
Det är du som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt, att skapa
nya och stärka befintliga samarbeten. Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, snabbtänkt, ödmjuk och professionell med glimten i ögat. Helt enkelt du gillar att göra affärer.

Vi ser
gärna att du kommer med nya idéer, vågar utmana, är proaktiv och du brinner för försäljning. Du har god administrativ förmåga och kan se flöden.
Du har tidigare arbetat med försäljning med strålande resultat.
Du behärskar det svenska och engelska språket både i skrift och tal.
Junior/Senior,
tjej eller kille spelar ingen roll du ska ha drivet......

Vi Erbjuder
Bra grundutbildning
Ett jätteroligt varierande och lönsamt jobb

Ett
starkt säljteam – erfarna, lojala, ansvarfulla, drivna, positiva och trevliga arbetskollegor
För rätt person finns tydliga utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder dessutom ett mycket attraktivt ersättnings paket.
Naturligtvis ngår det tjänstebil, dator och telefon.

Du har
självklart B-körkort.

Maila ditt CV och personligt brev till oss omgående. Tjänsten beräknas att tillsättas till hösten 2018
Mer info
Kontaktperson Gabriella Incusci
Telefon +46739642674
Email Mejla Gabriella Incusci
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljobelysning.nu
Sista ansökningsdag 27 okt (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Miljöbelysning –

Miljöbelysning är
med sitt unika koncept marknadsledande i Sverige på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning. Vi installerar uppemot 10.000st ljuskällor och armaturer per månad. Våra största kunder är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät. Vi tar nu nästa steg i företagets utveckling och erbjuder våra kunder konvertering till Laddstolpar.

Med vår kompetens och erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt. – Kundens bästa val!


Vi har
huvudkontor I Täby norr om Stockholm och filial i Sävedalen i Göteborg, och
Malmö

Vi omsätter 2018 40 milj Sek och tillväxten är mycket god. Vi sysselsätter drygt 20 installatörer, säljare och administrativ personal. Vi tar steget vidare och med ytterligare ett nytt koncept och därför söker vi ytterligare en medarbetare som vill stärka upp organisationen i Täby.