KAM Säljare till Swedsign

KAM Säljare till Swedsign

KAM-Säljare till Swedsign

Är du en person som brinner för försäljning och vill ha frihet under eget ansvar? Är du även prestigelös och kan hugga i där det behövs och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

I rollen som KAM-säljare på Swedsign så kommer ditt försäljningsansvar att sträcka sig över stora delar av Stockholms län. I dina arbetsuppgifter ingår det att förvalta relationen mellan befintliga och nya kunder för att göra behovsanalyser som sedan ska leda till offert. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen - från att offerera till orderregistrering. Du kommer även att ta fram och ge förslag på design och materialval. Det kommer även att ingå administrativa arbetsuppgifter.

Profil

För att passa in i den här rollen så söker Swedsign dig som gillar att jobba i en arbetsmiljö där den ena dagen inte är den andra lik. Är du mer van att gå efter ett punktligt schema med exakta arbetsuppgifter så är nog inte detta rätt tjänst för dig. För att passa i den här rollen har du erfarenhet och stort intresse av lösningsorienterad - och teknisk försäljning. Du är självgående, kreativ och har ett långsiktigt tänk då denna bransch präglas av långa försäljningscykler.

Krav
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Erfarenhet inom B2B försäljning
  • Kunskap i skissprogrammet Corel Draw
Meriterande
  • Kunskap i skissprogrammet Illustrator
  • Kunskap i affärssystemet Microsoft Navision
  • Grafisk bakgrund med känsla för form och funktion
  • Erfarenhet från försäljning inom beslag- eller fastighetsbranschen.
Rekrytering
I den här rekryteringen har Swedsign valt att samarbeta med Maxkompetens. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på telefon 070- 861 32 48 eller
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har sitt kontor i Täby och är ett familjeägt företag som ingår i Team Tejbrant koncernen. Bolaget utvecklar, producerar och säljer i huvudsak flexibla skyltsystem och fastighetsanknutna produkter för inom och utomhusmiljöer i egen regi.