Coordinator till Swedsign

Coordinator till Swedsign

Coordinator till Swedsign

Vill du jobba som spindeln i nätet och ha en viktig roll på ett familjeägt företag? Är du prestigelös och har lätt för att anpassa dig för nya arbetsuppgifter?

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en ny medarbetare med en god förmåga att fokusera på många olika ansvarsområden samtidigt. Du arbetar ofta som "spindeln i nätet" vilket kräver initiativkraft och att du är drivande. Du trivs med högt tempo, är utåtriktad och förstår vikten av korrekt dokumentationshantering, service och att jobba självgående. Du kommer att ha en bred roll där varje dag kan se olika ut.

Du kommer att vara en tillgång till försäljningsavdelningen och hjälpa till med den administrativa biten med att exempelvis hantera orderingång, inkommande frågor från kunder, lägga in order, hantera e-handel, delaktig i marknadsåtgärder och på sikt konsultera kunder i samband med enklare förfrågningar. På Swedsign är det självklart att man hugger i där det behövs och att man stöttar varandra i de dagliga utmaningarna på ett prestigelöst sätt.

Profil

Den här rollen kan komma att utvecklas med tiden så det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig för nya uppgifter. Du är prestigelös, kreativ och har en handlingskraftig förmåga att kavla upp ärmarna och grotta ner dig i ärenden när det krävs. Du har skinn på näsan, kan ta egna initiativ och resonera fram hur du ska gå tillväga utan att ständigt behöva följa en manual. Du är bekväm med att hantera flera ärenden samtidigt och har ambitionen att ständigt vilja utvecklas.

Meriterande
  • Jobbat i Navision.
  • Har du erfarenhet av arbete i CorelDRAW Graphics är det också ett plus.
Krav

Van att ta emot inkommande samtal och jobba administrativt. Du har kanske en bakgrund inom kundtjänst eller erfarenhet från en liknade koordinatorroll där du har hanterat och ansvarat för flera olika arbetsuppgifter på ett kontor.

Rekrytering
I den här rekryteringen har Swedsign valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på telefon

070- 861 32 48 eller
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har sitt kontor i Täby och är ett familjeägt företag som ingår i Team Tejbrant koncernen.

Bolaget utvecklar, producerar och säljer i huvudsak flexibla skyltsystem och fastighetsanknutna produkter för inom och utomhusmiljöer i egen regi.