Verkstadschef inom Maskinparken (Stockholm)

Verkstadschef inom Maskinparken (Stockholm)

Som verkstadsansvarig har du det övergripande ansvaret att leda, planera och fördela de dagliga arbetena på verkstaden samt se till att verksamheten utvecklas så effektivt som möjligt med nöjda kunder, lönsamhet och kompetent personal.

Vår verkstad belägen i Arninge, Täby och utgörs idag av fem-sex heltidsanställda där de dagliga arbetena på verkstaden består av att montera ihop nya sålda maskiner och redskap som ska levereras till kund, felsökning, reparationer, reservdelsbeställningar, service, rekonditionering, installationer och funktions- och leveranskontroll.

I rollen får du stort eget ansvar och möjlighet att påverka din och företagets fortsatta framgång som genomsyras av ett starkt ledarskap, kundfokus och tydligt affärstänk. När du inte planerar kommer du ta dig an egna verkstadsjobb löpande och på så vis jobba nära personalen i det dagliga arbetet vilket innebär en tät dialog med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter:
  • Leda, planera och fördela arbetena
  • Utföra egna arbeten
  • Slutgodkänna och kvalitetssäkra färdiga arbeten
  • Arbetsmiljö ansvar
  • Miljödokumentationansvar
  • Beslut om diverse inköp koppplat till verkstaden
Vidare sköter du en del tillhörande administrativa uppgifter och fakturattest och har budget- och resultatansvar som du rapporterar vidare till ledningen.
Vi är kollektivavtalsanslutna via Motortransportförbundet. Lönesättning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi söker dig som vill anta en utmaning i rollen som ansvarig för en mindre verkstad i sitt uppbyggnadsskede. Vi ser det som ett krav att du har mångårig erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter inom antingen grönytesektorn eller närliggande maskinbranscher som entreprenad, gräv, anläggning, jordbruk, lastbilar, bussar eller andra tyngre fordon.

Om arbetsgivaren

Maskinparken är Sveriges ledande leverantör av park- och markvårdsmaskiner och bildades under början av 2020 för att kunna möta kundernas ökade krav på ett stort och brett sortiment för den professionella marknaden. Vi erbjuder försäljning, service och reservdelar - allt för att våra kunder ska ha den bästa Maskinparken för alla årstider. Året runt.
Vi omsätter ca 300 miljoner kronor och sysselsätter ca 80 personer runt om i landet. Vi har över 40 servicetekniker som hjälper våra kunder med service och reparationer, i fält eller på någon av våra sex anläggningar belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kinna, Mjölby eller Karlstad.

För mer info om oss:
https://www.maskinparken.se/folder/maskinparken.html