Verkstadsansvarig inom Maskinparken

Verkstadsansvarig inom Maskinparken

Som verkstadsansvarig har du det övergripande ansvaret att leda, planera och fördela de dagliga arbetena på verkstaden samt se till att verksamheten utvecklas så effektivt som möjligt med nöjda kunder, lönsamhet och kompetent personal.

Vår verkstad belägen i Arninge, Täby och utgörs idag av fem heltidsanställda där de dagliga arbetena på verkstaden består av att montera ihop nya sålda maskiner och redskap som ska levereras till kund, felsökning, reparationer, reservdelsbeställningar, service, rekonditionering, installationer och funktions- och leveranskontroll.

I rollen får du stort eget ansvar och möjlighet att påverka din och företagets fortsatta framgång som genomsyras av ett starkt ledarskap, kundfokus och tydligt affärstänk. När du inte planerar kommer du ta dig an egna verkstadsjobb löpande och på så vis jobba nära personalen i det dagliga arbetet vilket innebär en tät dialog med korta beslutsvägar.
Vidare sköter du en del tillhörande administrativa uppgifter och fakturattest och har budget- och resultatansvar som du rapporterar vidare till ledningen.

Vi söker dig som vill anta en utmaning i rollen som ansvarig för en mindre verkstad i sitt uppbyggnadsskede. Vi ser det som ett absolut krav att du har mångårig erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter inom antingen grönytesektorn eller närliggande maskinbranscher som entreprenad, gräv, anläggning, jordbruk, lastbilar, truck, bussar eller andra tyngre fordon.

Vi är kollektivavtalsanslutna via Motortransportförbundet.
Lönesättning och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före att sista ansökningsdag har passerats.
Mer info
Kontaktperson Michael Jansson
Telefon 0854443384
Email Mejla Michael Jansson
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinparken.se
Sista ansökningsdag 4 jan 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskinparken är Sveriges ledande leverantör av park- och markvårdsmaskiner och bildades under början av 2020 för att kunna möta kundernas ökade krav på ett stort och brett sortiment för den professionella marknaden. Vi erbjuder försäljning, service och reservdelar - allt för att våra kunder ska ha den bästa Maskinparken för alla årstider. Året runt.

Vi omsätter ca 300 miljoner kronor och sysselsätter ca 80 personer runt om i landet. Vi har över 40 servicetekniker som hjälper våra kunder med service och reparationer, i fält eller på någon av våra sju anläggningar belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kinna, Mjölby eller Karlstad.

För mer info om oss, se eller besök:
https://www.youtube.com/watch?v=PCnZfo22K4g

https://www.maskinparken.se/folder/maskinparken.html