Fältservicetekniker inom Maskinparken

Fältservicetekniker inom Maskinparken

En annorlunda fältservice! Ingen dag är den andra lik hos Maskinparken eftersom vi jobbar med en så pass bred och mångsidig maskinportfölj med lösningar för årets alla säsonger och behov - Året runt.

Hos oss arbetar du ute i fält hos våra kunder med bland annat intervallservice, felsökning/diagnostik och enklare reparationer. Du har en egen Transporter-buss utrustad för ändamålet och du kommer ingå i ett team med upp till tio andra servicetekniker, arbetsledare och mekaniker.

Vi ser att du:
  • Är serviceinriktad och duktig på att kommunicera.
  • Är självständig då arbetets art ute i fält kräver handlingskraft och
initiativförmåga.
  • Är effektiv/strukturerad och samtidigt alltid mån om att det ska bli rätt.
  • Har god IT/datavana då vi registrerar maskiner, service och reservdelar via vårt eget datasystem.
  • Har minst B-körkort.
  • Är utbildad mekaniker
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift. (Krav)
  • Har flera års arbetserfarenhet inom mekanik. (Krav)
Tillgång till adekvat utbildning erbjuds löpande på alla våra produkter du kommer att jobba med. Vi representerar produkter och varumärken ifrån främst Tyskland, England, USA, Danmark, Frankrike och Japan. Rätt person har stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med oss. Erfarenhet inom grönytesektorn eller närliggande maskinbranscher såsom entreprenad, gräv, anläggning, jordbruk, lastbilar, truck, buss eller andra tyngre fordon är starkt meriterande.

Vi erbjuder dig en möjlighet att komma in i ett expansivt företag och koncern som befinner sig i ett spännande skede i sin utveckling. Vi är kollektivavtalsanslutna via Motortransportförbundet. Lönesättning sker enligt överenskommelse. Tillträdes omgående. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före att sista ansökningsdag har passerats. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.maskinparken.se/folder/maskinparken.html
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskinparken är Sveriges ledande leverantör av park- och markvårdsmaskiner och bildades under början av 2020 för att kunna möta kundernas ökade krav på ett stort och brett sortiment för den professionella marknaden. Vi erbjuder försäljning, service och reservdelar - allt för att våra kunder ska ha den bästa Maskinparken för alla årstider. Året runt. Vi omsätter ca 300 miljoner kronor och sysselsätter ca 80 personer runt om i landet.
Vi har över 40 servicetekniker som hjälper våra kunder med service och reparationer, i fält eller på någon av våra sju anläggningar belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kinna, Mjölby eller Karlstad.