Funktionskontrollant till Wangeskog hyrcenter i Täby!

Funktionskontrollant till Wangeskog hyrcenter i Täby!

Om tjänsten

Har du ett stort intresse för teknisk utrustning och trivs i att arbeta i en serviceroll? Vill du arbeta i en familjär och utvecklande arbetsmiljö? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker vi en funktionskontrollant till vår kund Wangeskog till deras servicecenter i Täby. Du kommer att arbete i kundens nya och fräscha lokaler med härliga kollegor. I rollen som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter handla om enklare reparationsjobb på företagets produkter. Du kommer också att få arbeta med tvättning av inkommande maskiner och kvalitetstesta dessa innan de hyrs ut igen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter handla om lastning och lossning av företagets maskiner med hjälp av en motviktstruck.

Arbetstiderna som förekommer är måndag till fredag 07-16.

Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt i 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till anställning direkt hos Wangeskog.

Om kunden

Mer information om företaget ges vid intervju.

Din profil

För att lyckas i rollen som funktionskontrollant tror vi du har ett stort tekniskt intresse och har ett stort driv. Vi tror även att du har förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar bra mot uppsatta mål. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunder vilket betyder att du bör ha en god kommunikativ förmåga, då det förekommer kundbemötande. Tjänsten passar dig som har ett intresse för teknik. Du kanske har du kommit i kontakt med liknande arbete genom dina tidigare arbetslivserfarenheter eller så gillar du att fixa och meka på din fritid och nu vill vidareutvecklas och lära dig mer inom området. B-körkort är heller inget krav för tjänsten men vi ser helst att du som söker har detta.

Krav:
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Truckkort A+B
Vi erbjuder:
  • Ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter både gällande karriär och som individ.
  • Arbeta med trevliga, roliga och kompetenta kollegor.
  • En miljö med starkt entreprenörsdriv.
Övrig information
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, med chans till förlängning.
Lön: Timlön, enligt GFL och kollektivavtal.
Placering: Täby, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Logent och Wangeskogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Logent.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.