Funktionskontrollant, Täby

Funktionskontrollant, Täby

Har du ett stort intresse för teknisk utrustning och trivs i att arbeta i en serviceroll? Vill du arbeta i en familjär och utvecklande arbetsmiljö? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Nu söker vi en funktionskontrollant till vår kunds servicecenter i Täby. Du kommer att arbete i kundens nya och fräscha lokaler med härliga kollegor. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter handla om enklare reparationsjobb på företagets produkter. Du kommer också att få arbeta med tvättning av inkommande maskiner och kvalitetstesta dessa innan de hyrs ut igen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter handla om lastning och lossning av företagets maskiner med hjälp av en motviktstruck.

Arbetstiderna som förekommer är måndag till fredag 07-16.

Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt i 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till anställning direkt hos kund.

Om kunden

Mer information ges vid intervju.

Din profil

För att lyckas i rollen som funktionskontrollant tror vi du har ett stort tekniskt intresse och har ett stort driv. Vi tror även att du har förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du bör ha kommit i kontakt med liknande arbete genom dina tidigare arbetslivserfarenheter och nu vill vidareutvecklas och lära dig mer inom området. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunder vilket betyder att du bör ha en god kommunikativ förmåga, då det förekommer kundbemötande.

Krav:
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Truckkort A+B
  • B-körkort är ett krav
  • Truckkort och kompetens inom el och hydraulik är meriterande
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se