Skadechef

Skadechef

Har du ett intresse för ledarskap och service, samtidigt som du motiveras av att engagera medarbetare och se dem växa? Då är det kanske dig vi söker till tjänsten som skadechef till Bilia Lexus i Täby. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Du ges ett stort ansvar att leda och utveckla verksamheten.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skadechef ansvarar du för driften, där du har fullt uppföljnings-, budget- och resultatansvar. Du kommer ha personal- och arbetsmiljöansvar vilket bl.a. innebär leder och fördelar arbetsuppgifter och säkerställer en god arbetsmiljö. Mycket fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet. Vidare jobbar du kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete mellan avdelningarna.

Vad vi önskar av dig

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav branschen alternativt närliggande bransch där du ansvarat för liknande tekniska tjänster. Kunskap i Cabas och Cabplan är ett krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper
  • Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskaps- och arbetsmiljöfrågor.
  • Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar.
  • Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.
  • Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet.
  • Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.
Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering på Bilia Lexus i Täby. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Robert Persson
Telefon 010-497 63 83
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com