Vi söker montörer för lättare montering av trädgårdsmaskiner i Täby

Vi söker montörer för lättare montering av trädgårdsmaskiner i Täby

Arbetsuppgifter

I det här jobbet kommer du att arbeta med maskinmontering. Mer specifikt kommer du att arbeta med påbyggnadsmontering av trädgårdsmaskiner samt testkörning. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå i 5 månader. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till förlängt uppdrag.

Formell kompetens

Vi välkomnar framför allt dig med vissa kunskaper inom maskinmontering att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör och har erfarenhet inom industri ser vi det som meriterande.

Din bakgrund

Du bör har erfarenhet från verkstadsindustrin eller bygg. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställning:
  • Placeringsort: Täby
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 timmar/vecka
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Bemanning, uthyrd till kund.
Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Sveriges största e-handlare inom bygg-, hem- och trädgårdsprodukter. Genom deras webbshop, som kompletteras och understöds av fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, som till exempel installation och montering, erbjuder dom ett ledande sortiment från välkända varumärken.