SÄLJARE inom Park- och Markmaskiner

SÄLJARE inom Park- och Markmaskiner

Beskrivning av tjänsten
Som ett led i att expandera verksamheten vidare söker vi nu nästa stjärnsäljare på våra produkter!
Som säljare på LMK säljer du maskiner och redskap/tillbehör till våra kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen "från ax till limpa" dvs hela vägen från ett initialt möte, analys av kundens behov fram till offert och avslut. Du kommer ingå i ett roligt och inspirerande team med fyra andra säljare där vi jobbar tillsammans mot våra uppsatta mål.
Arbetet är av varierande art med återkommande kundkontakt och demonstrationer av maskinerna som sker i våra egna lokaler eller ute hos kund. Vidare har vi ett stort fokus på relationsmarknadsföring och personlig försäljning inom vår företagskultur som du också stödjer.
Uppföljning av våra försäljningsmål sker löpande med kontinuerliga säljmöten/budgetmöten och rapportering till ledningen. Eftersom du är ny i gänget kommer du att få bygga upp ett eget kontaktnätverk med kunder som du på sikt får kundansvaret för och vi kommer göra allt vi kan för att vara dig behjälplig i denna uppbyggandeprocess.

Personprofil
Vi söker en person som vill åstadkomma något - som drivs och får en kick att få kunderna att fatta rätt beslut och att skapa mervärden för dem. Vi värdesätter personliga egenskaper som positiv attityd och initiativförmåga samt att du är strukturerad, noggrann och bra på att följa upp dina affärer. Vidare är det ett plus att du jobbar och tänker lösningsorienterat och är bra på att hantera och samarbeta med andra människor.

Tillgång till löpande utbildning erbjuds på alla våra produkter du kommer jobba med. Vi representerar märken ifrån främst Tyskland, England, USA, Danmark, Frankrike och Japan.
Körkortskrav är B-kort samt fler behörigheter ex. BE eller CE är meriterande. Du bör ha arbetslivserfarenhet som säljare minst 1-2 år. Vi är kollektivavtalsanslutna via Motortransportförbundet och lönesättning sker enligt överenskommelse. Utöver fast lön tillämpar vi även en prestationsbaserad lönemodell baserat på din försäljning.
I tjänsten ingår även en bilförmån samt tjänstepension efter avklarad provanställning.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att få komma in i ett expansivt företag i ett spännande skede i sin utveckling. Vi ser med tillförsikt på framtiden och alla de möjligheter vi har att tillvarata. Vi brukar ibland se oss själva som en 'startup' trots att bolaget sedan är länge etablerat men med den nya energi och viljestyrka som krävs för att kunna ta nästa steg i sin utveckling. Du kommer får vara en viktig del i vårt teams fortsatta framgångar!
Mer info
Telefon 08-544 433 84
Email Mejla LMK Markvårdsmaskiner AB
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lmk.nu
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
Ifrån vår anläggning i Arninge Täby säljer vi Professionella Park- och Markvårdsmaskiner för yttre skötsel och utemiljöer i hela Stockholm, Uppsala och Södermanlands län. Vi representerar starka etablerade märken på den svenska marknaden och våra produkter är ofta marknadsledande i sin nisch ex. Belos redskapsbärare, Weidemann lastmaskiner, Kubota gräsklippare och traktorer, Walker gräsklippare, Ventrac redskapsbärare, Melex och Stama elfordon, Doosan grävmaskiner, K-Vagnen,

Fjärås, Schmidt m.m. Våra kunder är bl.a. kommunala bostadsbolag, stat och kommun, entreprenörer, fastighetsbolag, kyrkor med mera. LMK grundades 1996 och är idag 14 anställda och omsätter ca 65 mkr.