Tekniker till bolag i framkant

Tekniker till bolag i framkant

Vill du arbeta i en i roll där du får styra projekt i teknisk-strategisk riktning och ta ett övergripande ansvar för ett teknisk område? Vi är en etablerad utmanare inom komponentförsörjning för tillverksindustrin med fokus på linjär och roterande rörelse som söker en tekniker som är redo för sitt nästa steg i arbetslivet; någon som kan säkerställa en kvalité som motsvarar våra krav på lösningar, produkter och leverantörer. Ett varierande och lärorikt jobb i en spännande organisation. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter: Hos oss blir dina arbetsuppgifter bland annat att ta fram tekniska lösningar i olika projekt som kunden efterfrågar. Du driver dessa projekt tillsammans med kunder och leverantörer och dokumenterar relevant teknisk data för projekten, så som ritningar och programvaror. Du kommer också ansvara för att upprätthålla korrekt lagerstatus och märkning av produkter, samt göra inköp och ha direkt kontakt med kunder gällande teknisk support, reklamationer och mycket annat. Området du framförallt kommer vara aktiv inom är gasfjädrar.

Kvalifikationer: Vi ser att du har en teknisk utbildning, inom elektronik, maskinteknik eller liknande. Det viktigaste är inte dina år av arbetslivserfarenhet utan ditt tekniska intresse och din inställning. Kanske är du precis i början av din karriär och motiverad att utvecklas inom ett bolag med högt i tak.

Vi erbjuder: En marknadsmässig lön + övriga förmåner, på ett tryggt företag med gott renommé och härliga kollegor!

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Mer info
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi etablerades 2003 och våra kunder finns inom flera olika sektorer: hjälpmedel inom medicin och äldrevård, hisstillverkning, ergonomiska produkter och kontorsutrustning är några exempel. Inom dessa områden bidrar våra komponenter till att öka livskvaliteten, förbättra arbetsmiljön, sänka kostnaderna och effektivisera energianvändningen. Vi är 10 anställda och omsätter nära 40 miljoner SEK. Vi har vårt kontor i Täby norr om Stockholm.